Studentstipend for lokalhistorisk forskning fra Norsk lokalhistorisk institutt (NLI). Søknadsfrist 21. november

Norsk lokalhistorisk institutt (NLI) minner om sin studentstipendordning for lokalhistorisk forskning (søknadsfrist 21. november 2016).

Stipendet er på 15 000 kroner, og tildeles mastergradsstudenter som skriver om lokalhistorisk relevante emner innenfor historie eller tilgrensende fag.

Nærmere opplysninger om stipendet og søknadskriteriene:

Stipendsøknaden stiles til Norsk lokalhistorisk institutt v/ Knut Sprauten, Postboks 8045 Dep., 0031 Oslo.