Ledig stilling: forfatter av allmennhistoria for Fjell bygdebok, ca. 1960-2019. Søknadsfrist 15. mai.

Frå august i år er det ledig stilling som forfattar av del 2 i band VII av Fjell bygdebok (allmennhistoria 1960-2019). Søknadsfrist er 15. mai 2017.

Hovudoppgåver:

– Forfattar av allmennhistoria for Fjell, ca. 1960-2019, del 2 av Fjell bygdebok, band VII (utgjeving 2019/20). Teksten skal skrivast på nynorsk.

– Ansvar for illustrasjonar og bilettekstar i boka (same tidsrom).

– Den som vert tilsett, skal samarbeida med forfattaren av historia for 1910-1960 (del 1 av boka). (Den periodiske delinga kan verta justert.)

For meir info om stillinga og søknadsprosessen, se: https://www.fjell.kommune.no/ledig-stilling/oversikt-over-ledige-stillingar/historikarforfattar/